mysoulonfire

Rock tjej från Halmstad. Gillar: tatueringar, festivaler, foto, manic panic, dreads, dödskallar, In Flames, cupcakes, guinness, Ireland, gelehallon m.m Ogillar: skräckfilmer, grodor, harkrankar, flyga, dåliga förlorare/dåliga vinnare

Väggmålningar på rockbaren i halmstad

Kategori: Allmänt

Har roat mig med lite väggmålningar under min arbetslösa tid....har en vän som jobbar som bartender på en rockbar i stan, han skulle renovera och ville jag skulle hjälpa till med att måla väggarna. Det var roligt att få hjälpa till då jag tycker om att måla och komma på motiv:) jag använde en overhead för att få upp bilderna på väggen och målade med allmoge färg. Blev supernöjd med resultatet och det blev bartendern och gästerna också:) det var 1års jubileum på fredagen och det var roligt att se allas reaktion på den nya rockbaren....som tack fick jag sitta i v.i.p hyllan hela kvällen och gotta mig:) Kanske ska få måla mer på ägarens andra bar i stan också, hoppas jag. Dags att skaffa lite visitkort också så jag får flera jobb inom det:)

Nya skor!

Kategori:

Fixade ett par nya skor som jag kände att jag bara måste ha! Det var rea inne i stan och jag kunde inte låta bli! Ett par högklackade lackskor passar till allt! Nu väntar jag bara på bra väder och ett bra tillfälle att ha dom:)