mysoulonfire

Rock tjej från Halmstad. Gillar: tatueringar, festivaler, foto, manic panic, dreads, dödskallar, In Flames, cupcakes, guinness, Ireland, gelehallon m.m Ogillar: skräckfilmer, grodor, harkrankar, flyga, dåliga förlorare/dåliga vinnare

En tur i Oslo för Tattoo convention!

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen hem från Oslo, har varit där över helgen och hälsat på en vän som kommer från samma stad som mig som flyttat dit, vi var på Oslo tattoo convention! Det var inte så stort men det var kul att vara där, fick dock ingen ny tatuering pga min mesiga ekonomi, men min vän fick en och gör en även idag, den jädra lyckosten! Men förutom det visade hon mig sin arbetsplats och lite av staden och en awsome rockpub. Hon har trevliga arbetskamrater och vänner, är bara lite blyg för nya människor så det tog lite tid innan man var med i samtalen:P och jag måste bara säga att jag kicka hennes ass så hårt i yatzy! Kaxigt värre! (Hmmm kanske inte...) men ska bli skönt att komma hem till min fästman! Han fyller 25 den 1e så jag köpte en liten present till honom i rockbutiken vi var i. (fast han redan fått sina presenter av mig):) men nu är det 2 timmar kvar sen är jag hemma, GÖTT!

Citat från tattoo convention:
"Pain is temporary, Pride is permanent"
Awsome!

Ny bikini och ny form

Kategori: Allmänt

Har beställt en ny bikini till mig som förhoppningsvis kommer göra mig strålande snygg! En Iron Fist evil dead bikini (såklart!) som är turkos och lite gul....det kommer bli så snygg till mitt oranga hår! Och eftersom jag köpt en ny bikini så tänkte jag passa på att forma kroppen lite också till sommaren med GI metoden. Det menas med att jag slutat äta potatis, pasta, bröd och ris, sånt som annars gör att man blir lite uppblåst, jag äter inte heller kakor, godis eller läsk för det är för mycket socker. Än så länge känns det rätt bra faktiskt för att vara en cheeseburger älskare:P kött, ost och grönsaker är ganska gött att leva på också....det är väl bara ölen som är ett problem:P
Men så här ser min nya skönhet ut som snart kommer hem i min brevlåda, min bikini alltså:)
Och så här snyggt klädd var jag i helgen: grått jack daniels linne med svart kavaj och strumpbyxor med stjärnor, som en riktig rockstar:)
Ciao!

Min hjärna är schizofren!

Kategori: Allmänt

Orka hålla på och bråka med mitt huvud! Ena delen är bitter och negativ och den andra är positiv och trevlig. Fruktansvärt irriterande! Orkar inte när humöret vänder upp och ner hella tiden, under ett 8 timmars jobb pass har jag nog varit deppig och trevlig 20gånger vardera....suck! Ska ta detta med min psykolog på torsdag, hon säger att jag inte kommer behöva gå till henne längre då hon anser mig som "frisk". Det jag känner, menar hon är normalt för vilken människa som helst, och visst, hon är psykologen så hon vet väl....men ändå vill man inte riktigt tro henne, med tanke på hur man känner sig när det är riktigt illa.....men jag behöver nog några gånger till tror jag, för att vara säker....
Men några framsteg har jag ändå gjort, jag har börjat använda mina ord bättre och istället för att bli arg försöker jag skratta åt det istället och jag pratar mer med min sambo om mina känslor så han förstår varför jag reagerar som jag gör.....på den fronten är jag väldigt nöjd:)
Och de här bilderna piggar alltid lite upp också:)
Kolla videon på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Sqh-_2LhXBk&feature=youtube_gdata_player

Haha! Jag älskar den! Önskar man kunde göra såna miner på riktigt! Men jag är ju lite barnslig också:P
Ciao!

En ny klänning kanske?

Kategori: Allmänt

Hittade ett grymt tyg på myrornas när jag shoppade tyg till min filurkatten klänning.....ett tyg på spindelmannen! Eller ja det är ju ett påslakan....men det är så snygga färger så jag tänkte: " ja varför inte köpa det? Det kostar 50spänn och man kan ju defenitivt göra en grym klänning av det".
Så jag är ju ledig i veckan så jag hoppas jag tar ut tummen och sätter igång! Jag tror att det kommer bli grymt!
Ciao! :)

We're all mad here...

Kategori: Allmänt

Hade min födelsedags fest i lördes....hade temat Alice In Wonderland:) är lite halvt besatt vad de filmerna....och det är ju så kul att klä ut sig:) jag var ju självklart min favorit: filurkatten!
Sydde en rosa-randig klänning och hade en rosa fjäderboa som svans. Så nu hittar man rosa fjädrar i hela lägenheten hehe. Men snygg var man:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2887876/images/2012/pic_196587491.jpg" class="image">