mysoulonfire

Rock tjej från Halmstad. Gillar: tatueringar, festivaler, foto, manic panic, dreads, dödskallar, In Flames, cupcakes, guinness, Ireland, gelehallon m.m Ogillar: skräckfilmer, grodor, harkrankar, flyga, dåliga förlorare/dåliga vinnare

Happy birthday to me!

Kategori: Allmänt

Idag har det vatt min födelsedag:D
Arbetsdagen har vatt lång men man blev glad när man äntligen fick komma hem och äta smörgåstårta:)
Fick besök också, fick en fin vas men påsk choklad i:) mums!!
massa missade samtal på mobilen, tackar alla som försökt uppvakta mig på min dag med samtal som inte blivit besvarade! (pga att jag jobba och inte får använda telefonen på arbets tid)
Har vatt ångestfullt att inte kunna svara, men jag tackar er alla för den fina tanken:)
Love you all! Ciao!

Mysig överraskning!

Kategori: Allmänt

Mamma kom inom en snabbis igår, hon kom med en bukett lila tulpaner och lite chocklad som grattis till vår förlovning!
Mamma är underbar! <3

Söker jobb, tvättar och suckar!

Kategori: Allmänt

vissa dagar är bara så tråkiga! ja jag vet ingen gillar när någon gnäller, jag gillar inte heller när jag gör det!
men har ni inte någongång gått igenom lägenheten fram och tillbaka och undrat vad ni ska göra? efter jag blivit arbetslös så är det bara första veckan som är okej, för då känns det som man har lite semester, man har tid att lugna ner sig och slappna av, men nu går huvudet på högvar men kroppen är praktisk taget still.
och efter man vatt på semester i Dublin så blev det tråkigt att komma hem eftersom jag inte hade ett jobb att komma hem till....man uppskattar inte den "lediga" tiden längre.
innan blev man trött för man jobbade och gick upp tidigt, nu är man trött för man inte gör något....och man har inte lust att göra något heller....hatar såna dagar! men nu hade jag tvättid så jag har något att syssla med iallafall....som en sur bitter kärring står man i tvättstugan och mumlar för sig själv, HAHA!
hade det vatt vinter och dåligt väder så hade man ju ändå inte behövt gå ut men nu börjar våren och det är fint väder men man känner att man inte har något att göra där ute....ja lite konstigt tankesätt men så tänker man ibland. och folk som tycker det är mysigt för oss arbetslösa när sommaren kommer så man inte behöver stå inne i en industrilokal och jobba utan får vara ute i solen istället! HA! så kul är det faktiskt inte, för alla andra jobbar ju!
men jag ska bittra mig i tvättstugan en stund till sen ska jag släppa de negativa tankarna för idag, vill ju absolut inte lägga det på min nyblivna fästman när han kommer hem från jobbet. han kommer bli glad att tvätten är vikt och maten är lagad....vilken bitter liten hemma fru jag blivit haha! :P

Happy St: Patricks Day Everybody!!!! 17/3 :D

Kategori: Allmänt

(eftersom det var lite svårt att få fart på mobilnätet i Dublin så får jag blogga om det nu)
St: partricks day var helt galet och awsome! Så jävla mycket folk! Vi tog oss till vårt nya favorit frukost ställe (bagel factory) där vi startade dagen, sedan tog vi oss in till staden för att kolla på St: patricks paraden som skulle gå igenom hela inner staden, tyvärr hade vi ställt oss i slutet av de avstängda gatorna så vi stod och väntade i 1 1/2 timme på att få se det första av paraden. Efter vi stått och kollat en stund (det var så mycket folk att man inte såg så mycket så några bra bilder blev det inte heller:( ) gick vi mot Temple bar området och gick in på en fullsatt pub och tog en guinness och kollade klart på paraden på en tv skärm.
Sen gick vi vidare till några andra pubar och de flesta kunde man inte ens komma in på för det var fullt. vi träffade ett snällt par från norra irland som vi stod och pratade med ett tag, väldigt trevliga.
Men efter många pubbesök och många guinness blev det lite shopping och förlovning:) köpte varsin Claddagh ring, jätte fina! Men tyvärr slutade kvällen tidigt då jag glömmer att det aldrig kommer nåt gott ur whiskey....
Efter det började bli mörkt i Temple bar tog vi taxi tillbaka till Ballsbridge (ja, det som var lite lugnare, eftersom vi hade helt glömt att äta på flera timmar så var man klart rätt dragen vid....ja vad kan klockan varit? runt 7 kanske....jag spydde såklart som en kalv efter whiskeyn och kunde inte få i mig någon middag den kvällen.....så tyvärr fick kvällen ett litet piss slut men man ska väl vara bakis efter St: patricks day har jag hört:P

DUBLIN!! 16/3

Kategori: Allmänt

DUBLIN ÄR UNDERBART! Om jag hade kunnat så hade jag stannat:P
Ligger på hotellet nu efter en heldag på stan....först var det en mysig frukost på Bagel factory där jag åt en bagel med ägg, bacon, korv, champinjoner och tomater! Sen en tur till Guinness storehouse, det var riktigt kul att vara där! Och att sitta på gravity bar längst upp med utsikt över hela dublin var bortom ens förväntningar....det var bättre!! Sen efter det var det lunch och en sväng till Temple bar, så mycket man kunde se, jag som är pryl galen för allt krimskrams och skit så var det rena paradiset!:) har ätit irlänsk stuvning, som var super god och en irish beef burger som gjorde att jag hamnade i matkoma;) massa häftiga butiker om massa gröna utsmyckningar överallt! Det är överbefolkat på nästan alla krogar och musiken är sinnesjuk högt! Älskar det!!!!
Imorgon rockar vi gröna kläder och det blir Temple bar igen över dagen och sen åker vi lite utanför för att festa järnet för st: patricks day!
Happy St: patricks day!
Ciao från Dublin, Ballsbridge;)

3 dagar kvar till Dublin!

Kategori: Allmänt

Dagarna bara springer över mig! Nu är det bara 3 dagar kvar till vi sitter på ett plan till Dublin. Det ska bli så spännande! Inte för jag gillar att flyga, men tyvärr något jag måste stå ut med:P
Har fixat håret igår och naglarna idag. Färgen på dreadsen är helt fel men med en bandana så ser det lite bättre ut, lika bra att vänja huvudet med den extra tyngden så är det bara att byta dreadsen sen om jag hittar några i en bättre färg, men ack va tungt det är nu!
Naglarna fick bli härligt St: patricks gröna:) det är snyggt när man blandar matt lack med glansigt. Kanske inte syns på bilden men på tipparna är det glansigt lack.
Tack för idag! Ciao!

I vecka kvar till Dublin!

Kategori: Allmänt

Nu är det bara en vecka kvar tills man står på dublins gator, bland gröna människor och ny tappad guinness! får fjärilar i magen varje gång jag tänker på det:)
Har gjort en egen st: patricks day tröja att ha på mig också:)

Skulle få i mina oranga dreads idag men både bil och chafför fick förhinder, och tåg gick inte eftersom då skulle det förstöra hennes planer, men fick en ny tid redan på söndag:) Längtar och hoppas på att det blir bra!
Här är några bilder på min nygjorda tröja:

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2887876/images/2012/pic_193098454.jpg" class="image">

Middag!

Kategori: Allmänt

Prövade göra Moussaka till middag, gick ändå rätt bra för att vara första gången, jag skyndade även på matlagningen då jag insåg att maten inte skulle vara klar till min sambo kom hem. Men han var nöjd och jag var nöjd:) Moussaka är den grekiska versionen av lasange, den enda skillnaden är att man har auberginer istället för pasta plattor. Men jag la i potatis i skivor också, så brukar alltid mamma göra, super gott!

Mmmm skor...!

Kategori: Allmänt

Ååååh bara måste ha dessa skor!! Var inne på ebay och sökte på Abbey dawn som jag tycker har en del shyssta kläder....och skor! Visste inte de gjorde skor men blev väldigt glad när jag såg vilka skor de hade:)
De här skorna kan få vilken plattfotad tjej som helst att vilja bada i högklackade skor! Jag är en sån tjej, och ja, till sommaren kommer jag bada i högklackat!! Utom på festival då:P några som också gör skor som man bara dör av att titta på är ju Iron fist! Älskar allt de gör! Ååh jag dör!
De första 4 skorna är från Abbey dawn och resten från Iron fist, finns sååå mycket mer men detta är mina favoriter!
Ciao!

Ps. Fyller år snart så det hamnar på listan:)