mysoulonfire

Rock tjej från Halmstad. Gillar: tatueringar, festivaler, foto, manic panic, dreads, dödskallar, In Flames, cupcakes, guinness, Ireland, gelehallon m.m Ogillar: skräckfilmer, grodor, harkrankar, flyga, dåliga förlorare/dåliga vinnare

Våren är här! <3

Kategori: Allmänt

Åh som man längtat! Jag älskar att just efter min födelsedag så sätter våren igång, skönt att det blir lite ljusare på kvällarna när man kommer ut från jobbet och det inte är beckmörkt längre. :)
Fast det är lite tråkigt nu när det börjar bli så fint väder att man jobbar mina konstiga tider.... 11.30-20....är inte mycket fritid jag får på veckorna....men men jag jobbar ju iallafall, så ska inte gnälla över det. :)

Över till något helt annat....är inne på min 11 vecka med mina nya bröst, de känns inte längre lika stora men jag är nöjd med dom, ena bröstet dock är lite hårdare än det andra fortfarande men det kommer väl snart bli som det andra hoppas jag:)
Jag använder ingen bh då jag blev rekommenderad att inte ha det fram till slutkontrollen (den är 3 månader efter operation).
Dessutom har jag ändå inga bh:ar som passar ändå :P men det ska bli kul när man kan köpa nya! För första gånger känner jag att det kommer vara roligt att köpa bh:ar, inget som jag tyckte va så roligt förr...lägger nog snart ut en bild på resultatet:)

Över till något helt annat igen....har börjat på "30 day green smoothie challange" igen, hade nästan glömt hur gott det var med en ny blandad smoothie. Gå in på deras sida och va med du också, den har precis börjat! (1-30 april)
http://simplegreensmoothies.com/30-day-challenge