mysoulonfire

Rock tjej från Halmstad. Gillar: tatueringar, festivaler, foto, manic panic, dreads, dödskallar, In Flames, cupcakes, guinness, Ireland, gelehallon m.m Ogillar: skräckfilmer, grodor, harkrankar, flyga, dåliga förlorare/dåliga vinnare

Some kind of food-mania-hysteria!!

Kategori: Allmänt

I måndes fick jag ett fruktansvärt galet sug på massa mat och snacks! Jag tänkte på pizza, hamburgare, lasange, smörgåstårta, buffalo wings, mozzarella sticks, julmust, baby bell, ädelost, tacos och cheeseballs är bara några av de grejerna jag börja tråna efter!
Jag fick lön då och bestämde mig för att unna mig en pizza.....och smörgåstårta....och wings och mozzarella sticks....och julmust....och baby bells!
Herregud! Så mycket mat! Varför detta plötsliga "nu vill jag ha all mat jag någonsin varit sugen på" grej?
Men gott var det! Man fick lite av allt....
Jag kunde ju naturligtvis inte köpa ALL mat jag var sugen på (vilken tur! För plånboken och magen) men nöjde mig med det jag fick tag på:)

Sambon och jag hade buffé fest tillsammans, mysigt!

Förstor munktröja....

Kategori: Allmänt

Fick en för stor munktröja för längesedan, den har inte blivit använd, som så mycket annat jag har i garderoben....men jag tog tag i det och klippte upp den och sydde in den.
Nu sitter den bra på mig! Behöver mer munktröjor nu när det börjar bli kallt och har man ändå en hemma som bara är förstor så kan man ju ändå sy in den?
Har sytt ner den från en L till en S/M säkert....
Lite före och efter bilder:
Vad tycks?

Klipp och förnya dina tröjor!

Kategori: Allmänt

Har haft lite kul med några gamla tröjor som bara legat och varit oanvänt i gardroben, har haft en röd-randig tröja kvar sen jag gick i högstadiet, från min emo-tid, den har blivit lite kort och fick en idé att klippa den till magtröja och göra lite hål i den, klippte även en båtringning på den. Den blev mer bekvämmare än innan och jag älskar den:) det gjorde min sambo också:)
Den blir lika snygg med ett svart linne under<3

Andra tröjan...Fick en alldeles för stor Jägermeister tröja av en vän (eftersom jag älskar jäger!) men som jag inte använt för att den som sagt varit förstor, trycket på den nyklippta modellen är från bakstycket, tycke det var mycket snyggare:) blev väldigt nöjd med resultatet och tror på ett par "sån-vill-jag-också-ha!" -blickar när jag springer runt på festival i sommar;) (tyvärr är jag dålig på att ta "före" bilder...)

Ska rensa lite mer i gardroben i veckan och se om man hittar något mer som man kan klippa till!
Man hittar alltid något i den mörka delen av gardroben som bara väntar på att bli förnyad:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2887876/images/2012/pic_50aaa6d8e087c36e0e0f40a0.jpg" class="image">

Ikväll rockar jag One piece!

Kategori: Allmänt

Japp du hörde rätt! Ikväll bär jag min One piece jag fick av syrran, ärligt talat hatade jag sparkdräkterna när de först kom ut, tyckte det var löjligt med folk som skuttade runt på stan i bebis-overaller! MEN jag fick syrrans som hon aldrig använt pga att den var i fel storlek och jag måste säga att trotts den fula passformen och den lite pinsamma känslan man får när man har den på sig så måste jag ändå erkänna att den är jävligt skön! Inte skön som i skutta runt på stan utan skön i att gå runt i hemma när man har tvättdag. Är rätt glad att jag fick den nu när det börjar bli kallt och blött ute och det är dax för myskvällar i soffan.
Kommer nog fortsätta skämas lite över den, men ikväll rockar jag den som en gud!

LAX!!!

Kategori: Allmänt

Mmmm lax blev det till middag idag....

Har lagat för 2personer:
4 bitar lax (djupfryst eller färsk)
En kippe med grön sparris (fryst eller färsk)
1 gul lök
1 klyfta vitlök
1 1/5 dl mjölk
1 dl matlagninggrädde
Salt
Citronpeppar
1 fiskbuljongtärning
Spagetti för 2 personer

Koka spagetti. Hacka och stek lök och vitlök, dela sparrisen, stek laxen med löken, släng i sparrisen, efter ett par minuter häll på matlagnings grädde och mjölk och låt det koka upp. Smula ner buljongtärning och rör om, salta och peppra. Ta inte för mycket salt, buljongtärningen innehåller redan mycket smak. Servera med spagettin.

Mycket gott!
Bon appetit!:)

Reklam som påverkar mer än man tror....

Kategori: Allmänt

Kollade på Colgate reklamen för någon dag sen och fastnade för två stilar på tjejen i reklamen.....tycker hennes två frisyrer är coola, har haft hel lugg innan och blev sjukt sugen på att klippa det igen! Tycker den korta frisyren i lite mohawk inspirerad är riktigt grym också, tyvärr trivs jag inte i kort hår, annars hade det vatt en frilla jag skaffat! (Men kanske vågar göra något sånt extremt när man blir äldre).
Tänk så mycket reklam påverkar en....men det får nog bli en hel lugg snart:)

Gammal tröja blir lite nyare...

Kategori: Allmänt

Klippte båtringning på en gammal stor marliyn manson tröja jag hade i gardroben, den blev väldigt skön och snygg till tajta svarta jeans eller att ha som klänning. Tjusigt!

Nu gäller det!! Glad alla helgona!!

Kategori: Allmänt

Så här ser jag ut ikväll! Glad alla helgona/ dia de los muertos!

Imorgon är det halloween fest som gäller!!

Kategori: Allmänt

Yes! Äntligen är det snart halloween fest! Har väntat i veckor på denna dag som snart är kommen!! Har förberett mina kläder, kollat sminket och målat naglarna, attans va fint det kommer bli! Bara svarta kläder är det som gäller, snyggt som fan och längar tills imon att få klä upp mig och sminka mig!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2887876/images/2012/pic_50941cdfe087c3698b1be3fc.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2887876/images/2012/pic_50941cf6ddf2b33cc7001a53.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2887876/images/2012/pic_50941d02e087c3693569f016.jpg" class="image">