mysoulonfire

Rock tjej från Halmstad. Gillar: tatueringar, festivaler, foto, manic panic, dreads, dödskallar, In Flames, cupcakes, guinness, Ireland, gelehallon m.m Ogillar: skräckfilmer, grodor, harkrankar, flyga, dåliga förlorare/dåliga vinnare

Hellfest i frankrike!

Kategori: Allmänt

Hellfest var en unik festival! Och dessutom att det var i frankrike så jag fick en snabbtitt i paris på hemvägen! Även om det inte var det bästa vädret i frankrike så var det ändå varmt och skönt....tyvärr regnade det några nätter och då var hela området täckt av lera på ett par sekunder, men det hör ju lite till grejen med festival;) tyvärr var det för lite toaletter och bajamajor så det luktade konstant skit, de fyllde inte på med toapapper och de var allmänt äckliga (och då har man ändå klarat av hultsfred i 4år så man är ju inte känslig). Men det var sjukt många bra band där som man fick se och det var ju mycket större och dubbelt så mycket människor som det vatt på andra festivaler....så jag är nöjd med allt och det var absolut en rolig upplevelse ändå! Jag fick ju se både notre dame och eiffeltornet på hemresan och bara det var ju ett stort plus! Men med all packning och så, så ville alla inte med vilket var synd för jag hade velat uppleva det med min sambo men han satt kvar på stationen med ömma fötter. Men utöver festivalen så fick man ju en 36 timmars (gånger 2 då) tåg resa på köpet som också var rolig att uppleva, nu pratar vi mycket om en liten eurotrip nästa sommar kanske:)

Men mitt nästa mål är Octoberfest i tyskland i höst:) Hoppas det blir av!

Festival time <3

Kategori: Allmänt

Sweden rock festival var awsome! Inte lika många bra band i år men var rätt nöjd med dem jag såg ändå, var tyvärr rätt kallt också, mycket kalla vindar men sista dagen på lördagen var det underbart bikini-väder. Vi var med i tidningen också så det var kul för familjen hemma att läsa:) kom hem i söndes morse kl 5.30, pallade bara inte en kall natt till i tältet, men det var rätt skönt att komma hem lite tidigare....det blev att vara hemma i 3dagar sen är det iväg till Hellfest i clisson, frankrike! Mycket fläng denna sommaren, hoppas på lite bättre väder i frankrike, vilket det verkar som det blir:) vi åker imorgon kl 8 från halmstad och framför oss har vi en 30 timmars tågresa....ska bli intressan att se vad landet har att bjuda på....vi är inte riktigt samma gäng till hellfest som det var på sweden rock men jag tycker det ska bli kul ändå. Ikväll är det sista lat dagen innan det kör igång igen! Önska mig all lycka för ännu en underbar festival och för god nattsömn!
Imorgon gäller det!